Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesi

Konya İl Sağlık Müdürlüğü
Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesi

Hastanemize yeni atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşe Cıdıroğlu görevine başladı.

Güncelleme Tarihi: 24/01/2018

351331.jpg

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşe Cıdıroğlu, Hacı İzzet Baysal Yunak Devlet Hastanesi'nde tam zamanlı olarak hasta kabulüne başladı.

Yunak İlçe Devlet Hastanesine uzun süre sonra Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktor ataması yapıldı. Yaklaşık 3 yıldır ilçede eksikliği his edilen Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı sıkıntısı İlçeye yeni atanan, Uzman Dr. Ayşe Cıdıroğlu ‘nun göreve başlaması ile son bu sıkıntı buldu.

UZMAN DR. AYŞE CIDIROĞLU KİMDİR?

Aslen Zonguldak Alaplı olan Uzm. Dr. Ayşe Cıdıroğlu, İstanbul Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2011 yılında mezun oldu. Yunak Devlet Hastanesinde göreve başlamaktan mutlu olduğunu ifade eden Uzm. Dr. Ayşe Cıdıroğlu, buraya gelmekten ve bu güzel ilçede görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Sağlık Bakanlığı tarafından Yunak’a atanarak göreve başladığını belirten Cıdıroğlu , "Yunak Sakinliği ve samimiyetiyle güzel bir yer. Çok beğendim. Burada görev yapmaktan mutluyum. İnşallah hastalarımıza elimizden gelen çabayı göstererek faydalı olmaya çalışacağız" diye konuştu. 3 yıl sonra İlçe Devlet Hastanesine atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı İlçe de memnuniyetle karşılandı.