T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Konya İl Sağlık Müdürlüğü Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesi

Konya İl Sağlık Müdürlüğü Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesi

Uzm. Dr. Şule TAŞ SAAT

Güncelleme Tarihi: 01/10/2019

Öz Geçmiş: İç Hastalıkları Uzman Dr. Şule Taş Saat Dr  Şule  Taş  Saat 14 Nisan 1989 ‘da Çanakkale’de doğdu. İlk Orta ve lise öğrenimini başkent Ankara’da bitirdi. Tıp eğitimine İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde 2007 yılında başladı ve 2013 yılında başarıyla mezun oldu.

Mezuniyet sonrasında klinik bilimlerinde ihtisas görmek ve ilerlemek  isteyen Dr. Saat Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi  İç Hastalıklarını kazanarak ,2018 yılında  ihtiasısını başarıyla tamamladı. 2016 yılında evlendi. Uzman Hekim  olarak ; Ekim 2018 de ilk tercihi olan   Yunak Devlet Hastanesine atanmış olup , hastanemiz bünyesinde İç Hastalıkları Uzman Hekim olarak görevini sürdürmektedir.

Türk İç Hastalıkları Derneğine üyeliği olan hekimimiz çeşitli makalelerde ve çalışmalarda görev almış, kongre ve konferanslara gerek katılımcı olarak gerek sunumları ile katkı sağlamıştır.

DRŞULE.jpeg