İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı
28 Ağustos 2024

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı
Yaşar DEMİRAY, 1989 yılında Burdur'da doğdu. İlk öğrenimine memleketi olan Burdur'un Başmakçı Köyü'nde başlayıp devamında Yazıköy'de tamamladı. 2007 yılında lise öğrenimini Yabancı Dil Ağırlıklı Burdur Lisesi'nde bitirdi. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Zonguldak Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümünden 3.lük derecesiyle 2012 yılında mezun oldu. Lisans eğitimi sırasında bilimsel dergilerde yayımlanan  "Yoğun Bakım Hemşirelerinin Enteral Tüp Aracılığıyla İlaç Uygulamalarının Değerlendirilmesi" konulu çalışmaya katkıda bulundu. 2013 yılında Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne atandı.2013-2024 yılları arasında Acil Servis Hemşireliği, Eğitim ve Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği, Bilgi İşlem Birim Sorumluluğu, Ek Ödeme ve Maaş Mutemetliği, Acil Servis Birim Sorumluluğu gibi çeşitli görevlerde bulundu. Bu görevlerde bulunduğu süreçte Ek Ödeme Uygulamaları ve Bordro Hesaplama Yazılımı Çalıştayı, Eğitim Hemşireliği Eğitici Eğitimi, Enfeksiyon Hemşireliği, Temel Modül Eğitimi gibi çeşitli kurs, seminer ve çalıştaylara katıldı.2024 Ağustos ayından itibaren görev yaptığı Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne Müdür Yardımcısı olarak atandı. Evli olan DEMİRAY iyi seviyede ingilizce bilmektedir.

yaşar